Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da suç imparatorluğu çöktü: 159 kişi gözaltında!

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen geniş çaplı soruşturmada, Aksaray merkezli 17 ilde 159 şüpheli gözaltına alındı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, Suç İşlemek İçin Örgüt Kurma, Yönetme, Örgüte Üye Olma, Uyuşturucu Ticareti ve Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerini Aklama suçlarına yönelik büyük bir operasyon gerçekleştirdi. Elde edilen bilgi ve belgeler doğrultusunda, toplam 159 şüpheli gözaltına alındı. Bunlardan 116’sı Aksaray’da, 43’ü ise farklı illerde yakalandı.

Operasyon, suç örgütü faaliyetlerinin derinlemesine araştırılması sonucu helikopter destekli sabahın erken saatlerinde başlatıldı. Yetkililer, teknik ve soruşturma yöntemlerini kullanarak örgütün yapısı, üyeleri ve faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgilere ulaştı. Gözaltına alınan şüphelilere ait çok sayıda materyale el konulurken, bu materyaller üzerindeki incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmanın tüm yönleriyle titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Yakalanan şüphelilerle ilgili yasal işlemler devam ederken, operasyonun ülke genelinde yankı uyandıran büyük bir başarı olarak değerlendirildiği ifade ediliyor.

Soruşturma kapsamında elde edilen yeni bulgularla birlikte, daha fazla gözaltı ve gelişmenin yaşanabileceği vurgulandı.

Ağustos Gerçe 

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde işçileri taşıyan
Sıradaki Haber İşçi servisinin devrildiği kazada 9 kişi yaralandı