Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da şok baskın: Uyuşturucu tüccarının gizli deposu ve silahlar ele geçirildi!

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, zehir tacirlerine yönelik yürüttüğü operasyonlar kapsamında A.K. isimli şahsı yakalayarak adalete teslim etti.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya ticaretini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda yapılan bir operasyonda, A.K. isimli şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilerek yakalandı. Ele geçirilen uyuşturucu ve silahlar ise suçun boyutunu gözler önüne serdi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü istihbarat çalışmaları sonucunda, Merkez İlçe sınırlarında ikamet eden A.K. isimli şahsın uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı tespit edildi. Alınan bu bilgi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, şahsın bulunduğu adrese düzenledikleri operasyonla A.K.’yi gözaltına aldı.

Operasyon sırasında yapılan aramalarda, 62 gram sentetik cannobionid bonzai, 11 gram amfetamin, 364 gram aseton sıvısı, çeşitli silah ve mühimmat ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler arasında 3 adet kama, 3 adet bıçak, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 8 adet av tüfeğine ait fişek, 3 adet 9 mm çapında tabanca fişeğide bulunuyor.

Gözaltına alınan A.K., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliği için uyuşturucu tacirlerine karşı kararlı ve özverili çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “Zehir tacirlerine geçit yok” mesajını yineledi. Gece gündüz demeden süren bu mücadele ile toplum sağlığını tehdit eden unsurlara karşı durmaksızın çalışacaklarını vurguladılar.

Ağustos Gerçe