Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da şok: 24 yıl cezalı suçlu köyde kıskıvrak yakalandı!

Aksaray Jandarma Komutanlığı ve

Aksaray Jandarma Komutanlığı ve Ortaköy İlçe Komutanlığının işbirliğiyle 20 ayrı, elde veya üstte taşınan eşyayı özel beceri ile almak suretiyle hırsızlık ” suçlarından aranan ve hakkında “24 yıl 8 ay 18 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahası içerisinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Ortaköy Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik, Ortaköy İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle isthibarı çalışma yürütüldü.

Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda  “20 ayrı, elde veya üstte taşınan eşyayı özel beceri ile almak suretiyle hırsızlık ” suçlarından aranan ve hakkında “24 yıl 8 ay 18 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen R.B. isimli şahsa yönelik operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonla Ortaköy İlçesi Bozkır Köyünde yakalanan şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardında adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Jandarma Komutanlığı tarafından konuya yönelik yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” ifadeler yer aldı.

Fatma Altınok 

Kazada hayatını kaybeden Bayram Şahin
Sıradaki Haber Akpınar’dan Kırşehir’e uzanan trajedi: Otomobil refüje savruldu! Bir kişi öldü