Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da silah kaçakçılığına Jandarmadan darbe; 56 Av tüfeği ve 17 tabanca ele geçirildi!

Jandarmadan Aksaray Sultanhanı’nda büyük

Jandarmadan Aksaray Sultanhanı’nda büyük silah kaçakçılığı operasyonu: 56 Av tüfeği ve 17 tabanca ele geçirildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Sultanhanı İlçesi’nde büyük çapta bir operasyon gerçekleştirdi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen istihbari çalışmalar neticesinde, R.B. isimli şahsın silah kaçakçılığı yaptığı bilgisi üzerine harekete geçildi.

Operasyon sonucunda şahsın ikametine düzenlenen baskında, şaşırtıcı bir miktarda silah ele geçirildi. Toplamda 56 adet ruhsatsız av tüfeği, 17 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 6334 adet tabanca fişeği, 16 av tüfeği şarjörü, 61 tabanca şarjörü, 10 av tüfeği dipçiği, 38 av tüfeği el kundağı ve 8 av tüfeği kabzesi bulundu ve ele geçirildi.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli şahıs, adli sürecin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer, kaçakçılık olaylarını önlemek adına titizlikle yürütülen çalışmaların gece gündüz devam edeceğini belirtti.

Bu operasyon, jandarmanın kaçakçılıkla mücadeledeki kararlılığını ve toplum güvenliği adına yürütülen özverili çabalarını bir kez daha ortaya koydu. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdürerek toplum güvenliğini sağlama yolunda önemli adımlar atıyor.

Haber: Fatma Altınok