Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Şantiyede Çalışan İşçi Can Verdi!

Aksaray’ın Ortaköy İlçesi’ne bağlı

Aksaray’ın Ortaköy İlçesi’ne bağlı Gökkaya Köyü’nden olan ve Aksaray’da ikamet eden Hasan Çiftçi, 35 günlük yaşam mücadelesini kaybederek vefat etti.

Çiftçi, 24 Nisan 2024 tarihinde Aksaray-Adana Yolu’ndaki bulunan bir şantiyede çalışırken meydana gelen bir kaza sonucunda ağır yaralanmış arkadaşlarının ihbarı üzerine Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde tedavi altına alınmıştı.

Aksaray’da yaşanan acı olayda, 24 Nisan 2024 tarihinde Hasan Çiftçi, çalışmakta olduğu şantiyede merdivenden düşerek ağır yaralanmıştı. Tedavi süreci boyunca yoğun çaba gösterilmesine rağmen, Çiftçi’nin yaşamını kaybetmesiyle birlikte yakınları ve çevresi büyük bir üzüntüye boğuldu.Aksaray’da bir şantiyede meydana gelen kaza sonucunda, iş güvenliği önlemlerinin yeniden gözden geçirilmesi gerekliliği de gündeme geldi. Çiftçi’nin ailesi ve sevenleri, yaşanan bu trajik olayın tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep etti.

Hasan Çiftçi’nin cenazesi, 30 Mayıs Perşembe günü öğle namazını müteakip Somuncubaba Külliyesi’nden kaldırılacak. Çiftçi için dualar edilecek ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunulacak. Allah rahmet eylesin.

Fatma Altınok