Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Polis Kovalamacası: Ehliyetsiz Sürücü Uyuşturucuyla Yakalandı! İşte O Anlar

Aksaray’da Polis Kovalamacası: Ehliyetsiz Sürücü Uyuşturucu İddiasıyla Gözaltına Alındı

Aksaray'da Polis Kovalamacası: Ehliyetsiz

Aksaray’da, polisin rutin uygulaması sırasında bir aracın dur ihtarına uymayarak kaçmasıyla başlayan kovalamaca, şaşırtıcı bir dönemece sahne oldu. Kurtuluş Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, polislerle araç arasında yaşanan kısa süreli kovalamaca sonucunda ele geçirilen esrar maddesi, olaya yeni bir boyut kazandırdı.

Edinilen Bilgilere göre; İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 68 ES plakalı araca yaptığı dur ihtarına uymayan sürücü, polislerin peşine düşmesine sebep oldu. Kovalamaca esnasında araçtan atılan bir poşet içerisinde kubar esrar maddesi bulunması, durumu daha da karmaşık hale getirdi. Yakalanan araç sürücüsü, ehliyetsiz olduğunu belirterek uyuşturucunun kendilerine ait olmadığını iddia etti. Ancak polis, şüphelileri gözaltına alarak soruşturmayı derinleştirdi

Ö.F.B (37) yönetimindeki araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan ve dur ihtarına uymamaktan toplamda 14 bin 483 TL para cezası kesilirken, araç trafikten men edilerek otoparka çektirildi. Gözaltına alınan araç sürücüsü Ö.F.B.(37) ve araçta yolcu olarak bulunan H.E.(40) ve R.D.(23)’yi İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine götürülerek sorgulanmak üzere teslim edildi. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Haber; Avni KURU