Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da piknik alanında korkutan yangın

Kiliçaslan Piknik ve Mesire

Kiliçaslan Piknik ve Mesire Alanı Yakınlarında Meydana Gelen Yangın Panik Yarattı

Aksaray Kiliçaslan piknik ve mesire alanı yakınlarında meydana gelen kuru ot ve çalılık yangını, geniş bir alana yayılarak panik yarattı. Yangının henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 22:45’te başladığı bildirilirken, itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi hız kesmeden devam ediyor. Çıkan yangında herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmazken yangın kokulu anların yaşanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, çevrede bulunan vatandaşların bu alanlarda alkol aldığını belirtiyor ve yangının büyük ihtimalle bu sebeple çıkmış olabileceğini düşünüyor. Geçtiğimiz hafta aynı bölgede benzer bir yangının yaşandığı ve bu konuda güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği konusunda uyarıda bulunulduğu öğrenildi. Yangınla ilgili soruşturma ve inceleme devam ederken, yetkililer vatandaşları bu tür alanlarda dikkatli olmaları ve güvenlik kurallarına uymaları konusunda uyarıyor.

Yerkikiler;yangının kontrol altına alınması için tüm ekiplerin seferber edildiğini ve yangınla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti. Ayrıca, bu tür olayların tekrarlanmaması için güvenlik tedbirlerinin artırılacağı ve vatandaşların bilinçlendirilmesi için uyarıların yapılacağı bildirildi. Haber; Avni Kuru