Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da pazarcı kadın sürücü Minibüsle Çarpıştı; 5 Yaralı

Aksaray’da pazarcı kadın sürücü

Aksaray’da pazarcı kadın sürücü Minibüsle Çarpıştı; 5 Yaralı

Olay; Aksaray Kılıçaslan Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Bahçelerinden topladıkları sebzeleri pazara satmaya götüren Cansu Bakar (24) yönetimindeki 42 M 3374 plakalı minibüs ile inşaata giden işçi Yusuf Derin’in (19) kullandığı 68 EK 314 plakalı minibüs, Kılıçaslan Mahallesi’ndeki kavşakta çarpıştı.

Kaza araçlarda maddi hasar meydana gelirken, Cansu Bakar yara almadan kurtulurken, annesi Dilek Akyol (50) ve kardeşi Yağmur Akyol ile diğer sürücü Yusuf Derin ve Afganistan uyruklu Muhammad Rabia Feizi (31) ile Gowharı Enayatullah (35) yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine nakledildi. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirilirken polis kazayla ilgili inceleme başlattı. Haber; Ağustos Gerçe