Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da park halindeki otomobil önündeki araca çarptı!

Aksaray’da otoparkta boşta bırakılan

Aksaray’da otoparkta boşta bırakılan otomobil önündeki araca çarptı. Aksaray Emniyetinin hızlı müdahalesiyle vatandaşların mal güvenliğini sağlandı.

Aksaray Azmi Milli Parkı’nda meydana gelen olayda Emniyet ekipleri anında harekete geçti.

Aksaray Azmi Milli Parkı’nda yaşanan olayda, boşta bırakılan bir aracın hareket etmesi sonucunda önündeki araca çarpmasıyla Emniyet ekipleri harekete geçti. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan Emniyet ekipleri, araç sahiplerine ulaşmaya çalışsa da telefon çağrılarına cevap alamadı. Durumun aciliyeti üzerine ekipler, kendi imkanlarıyla araçları güvenli bir bölgeye çekerek araç sürücüsüne not bırakarak vatandaşların mal güvenliğini sağladı. Bu hızlı ve özenli müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından büyük takdirle karşılandı.

Emniyet yetkilileri, böyle durumlarda hızlı ve etkin bir şekilde müdahale etmelerinin toplumun güvenliği açısından önemli olduğunu belirtti. Vatandaşların mal güvenliğini sağlamak adına her zaman hazır olduklarını ifade ettiler.

Olayda herhangi bir yaralanma veya maddi hasar meydana gelmezken, Emniyet ekiplerinin hızlı müdahalesi çevredeki insanların güvenliği açısından memnuniyet verici olarak değerlendirildi.

Haber: Ağustos Gerçe