Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da otoyolda can pazarı: 1 ölü, 2 yaralı

Aksaray’da bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Aksaray'da bir otomobilin bariyerlere

Aksaray’da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, bir ailenin trajik sonunu getirdi. Niğde-Ankara otoyolunda, Ortaköy ilçesi yakınlarında gerçekleşen kazada, Nurhan Gül (59) hayatını kaybederken, eşi Ali Gül (69) ve gelini Selahike Gül (53) yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Ankara Niğde otoyolunda dün saat 17.00 sularında, İstanbul’dan memleketleri Niğde’ye gitmekte olan Selahike Gül yönetimindeki 34 SLP 80 plakalı otomobil, Niğde-Ankara otoyolu üzerinde seyir halinde iken Ortaköy ilçesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken sürücü Selahike Gül, Nurhan Gül ve Ali Gül yaralandı.

Kazanın hemen ardından olay yerine çevredekilerin ihbarı üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Nurhan Gül, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar Selahike Gül ve Ali Gül’ün ise hastanede tedavileri devam ettiği bildirilirken Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Ağustos Gerçe