Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Otomobilin çarptığı öğretmen kurtarılamadı: Aksaray Yasta!

Aksaray’ın sevilen öğretmenlerinden birisi olan Selamin Erbeden, bisikletiyle seyir halindeyken, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Aksaray’ın sevilen öğretmenlerinden birisi

Edinilen bilgiye göre; Aksaray’ın Coğlaki Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde bugün saat 11.30 sıralarında bir trafik kazası meydana geldi. Kazada, Ekrem E. yönetimindeki otomobil, bisikleti ile seyir halinde olan Hazım Kulak Anadolu Lisesi’nde Almanca öğretmeni olarak görev yapan Selamin Erbeden’le (59) çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle bisiklet sürücüsü öğretmen Erbeden ağır yaralandı, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen öğretmen Erbeden hayatını kaybetti.

Kazanın ardından polis ekipleri Otomobil sürücüsü gözaltına alarak olayla ilgili inceleme başlattı. Erbeden’in 2 çocuk babası olduğu ve 8 yıldır aynı lisede Almanca öğretmeni olarak görev yaptığı ve yakında emekli olacağı belirtildi. Merhumun cenazesi otopsi işlemlerinin ardından memleketi Niğde’nin Altunhisar ilçesi Ulukışla köyünde defnedilecek.

 

Ağustos Gerçe