Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da otomobil takla attı iki işyerinin içine girdi 1 yaralı

Aksaray’da otomobil aydınlatma direğine

Aksaray’da otomobil aydınlatma direğine çarparak takla attı. İki iş yerinin içerisine girdi 1kişi yaralandı.
Aksaray’da kontrolünden çıkan otomobil, aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla atarak iki kapalı iş yerinin kepenklerine çarptı. Kazada sürücü yaralandı, iş yerlerinde de maddi hasar meydana geldi.

Kaza, saat 03.00 sıralarında Taşpazar Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre; Hollanda plakalı otomobilin sürücüsü Sezgin G. (35), döner kavşakta aracın kontrolünü kaybederek önce aydınlatma direğine çarptı. Ardından da takla atarak cep telefonu satış ve tamiri yapan Asım Güler’e ait yan yana iki iş yerinin kepenklerine çarpıp durabildi.
Kazada sürücü Gül yaralanırken, kepenklerine çarptığı iş yerlerinde de maddi hasar oluştu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araç sürücüsü yaralı Gül’e ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldıktan sonra yaralı, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu iyi olduğu bildirilirken polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

 

İş yeri sahibi Asım Güler, kazanın gece saatlerinde olması nedeniyle iş yerinin kapalı olduğunu söyledi. İki iş yerinde de maddi hasarın meydana geldiğini belirten Güler, “Olay anında ben evimdeydim. Görüntülerde arabanın göbekten süratle geldiği görünüyor ve 5-6 takla atarak 2 iş yerine de zarar veriyor. İş yerleri kullanılamaz halde. 10-15 gün işletmemizi açamayacağız. Henüz tespitini yapamadık; fakat 400-500 bin lira civarında zararımız var. Cep telefonlarımız zarar görmüş. Tezgahlar tamamen parçalanmış, kepenkler, camlar kırılmış. Daha bitişikteki diğer iş yerini açamadık. Muhtemelen orada da zararımız var. Tavan bile zarar görmüş. Bu kaza gündüz saatlerinde olsaydı başta çalışanlarımız olmak üzere birçok kişi zarar görebilirdi. Belki de vefat ederdik. Çünkü çarpmanın şiddeti yüksek. Sürücüye de geçmiş olsun diliyorum. Sağlıkla ayağa kalksa mutlu olurum. Hiçbir şey canından kıymetli değil.” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe