Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da oto faresi yakalandı

Hırsızlık Büro Amirleri Paşacık

Hırsızlık Büro Amirleri Paşacık ve Kurtuluş mahallesinde evde hırsızlık ve otodan hırsızlık yaptığı tespit edilen (1) şahsı yakaladı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü, Aksaray’da meydana gelen evde hırsızlık ve otoda hırsızlık suçlarını aydınlatmaya yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre; Aksaray Emniyet Müdürlüğü Paşacık ve Kurtuluş mahallesinde farklı tarihlerde meydana gelen evde hırsızlık ve otodan hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları üzerine Hırsızlık Büro Amirleri tarafından yapılan uzun süreli kamera incelemeleri ve detaylı saha çalışmaları sonucunda olayı gerçekleştiren şahıs tespit etti.
Paşacık ve Kurtuluş Mahallesinde farklı tarihlerde evde hırsızlık ve otodan hırsızlık suçu yaptığı tespit edilen U.A. (23) isimli şahıs 30.08.2023 günü Şifahane Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızlık Büro Amirleri çalıntı olarak aranan 1 adet motosikleti ele geçirdi. Yakalanan U.A. (23) isimli şahıs emniyetteki işlemelerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. U.A (23) isimli şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı açıklamada; “Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam etmekte olup, bina kapı şifrelerini kolay tahmin edilebilir rakamlar ve harflerden oluşmamasını öneririz” dedi.
Haber: Fatma Altınok