Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Motosiklet hırsızı anbean güvenlik kamerasına yakalandı!

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü,

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, Ereğlikapı, İstiklal ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde meydana gelen evden hırsızlık ve motosiklet hırsızlığı olaylarına yönelik gerçekleştirdiği uzun süreli çalışmaların ardından başarılı bir operasyona imza attı.

Edinilen bilgiye göre; Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan kapsamlı kamera incelemeleri ve detaylı saha çalışmaları neticesinde, olayların failleri arasında yer aldığı belirlenen Ş.B. (25) isimli şahıs Hürriyet Mahallesinde saklandığı evde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet birimlerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucunda şüpheli şahsın evinde yapılan aramada, çalınan 2 adet elektrikli bisiklet sahiplerine teslim edildi. Yakalanan zanlı, Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.
Hırsızlık zanlısı Ş.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklama kararının verilmesi ile Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, suç ve suçlularla mücadeledeki kararlılıklarını vurgulayarak, kamuoyuna olayın aydınlatılmasıyla ilgili bilgi verdi. Güvenlik birimleri, halkın güvenliği ve huzuru için çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

Haber: Fatma Altınok