Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Korkunç kaza Tır ile otomobil çarpıştı; 6 Yaralı

Aksaray’da tır ile otomobil ışıklarda çarpıştı çarpışmanın etkisi ile otomobil karşı şeride uçtu. Meydana gelen kazada otomobil hurdaya dönerken 6 kişi yaralandı.

Aksaray’da tır ile otomobil

Aksaray’da tır ile otomobil ışıklarda çarpıştı otomobil kaşı şeride uçarak hurdaya döndü. 6 yaralı

Edinilen bilgiye göre: Ankaradan Aksaray istikametine doğru seyir halinde olan Enes G. (27) 01 EG 576 plakalı tır sürücüsü Yeni Mahalle E-90 karayolu üzerinde bulunan ışıklara geldiğinde Emirhan K. (35) yönetimindeki 80 AEY 165 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobil karşı şeride uçarak durabildi.

Otomobilde bulunan otomobil sürücüsü Emirhan K. (35) ve yolcu konumunda bulunan, Deniz Ş. (15), Nurgül Ş.(52), Hazal K. (28), Ali Asker Ş.(61) Hazal K.(7)  6 kişi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine nakletti. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumun iyi olduğu bildirilirken polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Avni KURU