Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da korkunç kaza; Hafif ticari araç hurdaya döndü 2 yaralı!

Aksaray Konya yolu Bozcamahmut

Aksaray Konya yolu Bozcamahmut Işık’larında kamyonla hafif ticari araç çarpıştı. İki kişi yaralanırken hafif ticari araç hurdaya döndü.

Kaza; Aksaray ili Eskil ilçesi D-300 Karayolu Fevzi Çakmak Mahallesi Bozcamahmut Kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray ili Eskil ilçesi D-300 Karayolu Fevzi Çakmak Mahallesi Bozcamahmut Kavşağında Aksaray istikametinden Konya istikametine seyir halinde olan Halil İbrahim G. (31) idaresindeki 42 FS 043 plakalı kamyon ile, kavşaktan geçmekte olan Ali A. (28) idaresindeki 68 BA 042 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Meydana gelen kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken,
kazada araç sürücüleri Halil İbrahim G. ve Ali A. yaralandı. Kaza nedeni ile Aksaray Konya yolu nedeni ile belli bir süre trafiğe kapanırken Jandarma ekipleri yol güvenliği alarak kontrollü geçişe izin verdi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar kazayı 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Jandarma, ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine nakledildi. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumların iyi olduğu bildirilirken Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.Haber; Fatma Altınok