Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da korkunç çarpışma: İki araç birbirine girdi, 3 yaralı!

Aksaray Atatürk Bulvarında meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Aksaray Atatürk Bulvarında meydana

Edinilen bilgilere olay; bugün sabah saatlerinde Aksaray Atatürk Bulvarında meydana geldi. Atatürk Bulvarında otogar istikametinde ilerleyen Sözver K. (51) idaresindeki 68 EA 760 plakalı otomobil, kasisten geçmek için yavaşladı. Sözver K. İdaresindeki otomobilin arkasından gelen Ercan A. (43) idaresindeki 07 BSJ 604 plakalı araç ise önündeki aracın yavaşlamasıyla duramadı ve 68 EA 760 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Sözver K. idaresindeki 68 EA 760 plakalı otomobil orta refüje çıktı ve bir ağaca çarparak durabildi. Kaza sonucunda iki aracın sürücüleri Sözver K.(51) ve Ercan A.(43) isimli vatandaşların yanı sıra 07 BSJ 604 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Recep A. (45) isimli vatandaş yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar olayı 112 acil çağrı merkezine bildirdi. İhbarın alınmasıyla olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edilirken yaralı vatandaşlara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. İlk müdahalenin ardından yaralı vatandaşlar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hakan Hidayet Deniz