Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kırmızı ışıkta kaos; Tır 4 aracı biçti!

Aksaray’da tır sürücüsü kırmızı ışıkta duramayarak 3 tır ve 1 araca çarparak durabildi. 4 tır ve 1 aracın karışmış olduğu kazada tırda sıkışan yaralı sürücü itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılarak kameralara olay anbean yansıdı. kazada ise 2 kişi yaralandı.

Aksaray'da tır sürücüsü kırmızı

Edinilen bilgilere göre olay, Aksaray’ın Çiftlik Mahallesi E-90 karayolu Aksaray istikametinde, 27 V 6839 plakalı tır sürücüsü Kemal T., henüz bilinmeyen bir sebeple kırmızı ışıkta duran 34 DD 1205 plakalı tankere çarptı. Bu çarpışma, ardından 73 AAL 794 plakalı tır, Ramazan G. (41) idaresindeki 33 ATL 922 plakalı tır, Mustafa K. (56) idaresindeki 37 ABJ 729 plakalı tır ve 42 DFY 01 plakalı otomobilin de dahil olduğu zincirleme bir kazaya yol açtı.

Çarpmanın etkisiyle Bedri U. ve 27 V 6839 plakalı tırın sürücüsü Kemal T. tır içerisinde sıkışarak yaralanırken kazada tır hurdaya döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen 112 acil çağrı merkezini arayarak yardım istedi. Olay yerine hızla gelen AFAD, Aksaray Belediyesi itfaiye ekipleri, polis ve sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulundular. İtfaiye ve AFAD ekipleri sıkışan sürücüyü bulunduğu yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kazaya karışan Mustafa K. (56) gazetecilere yaptığı açıklamada, “Herkes kırmızı ışıkta beklerken en arkadaki tır duramadı, muhtemelen freni patladı ya da fark etmedi. En arkadan zincirleme kazaya ön tarafa kadar geldi. En arkadaki araçta bulunan şoför arkadaşımız da yaralı, araçtan çıkardılar, şu anda hastaneye götürüyorlar,” dedi.

Avni KURU

Kayseri’de beton mikserinin devrilmesi sonucu
Sıradaki Haber Devrilen beton mikserinin sürücüsü öldü