Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Kereste Fabrikası Alev Alev Yandı; İşte o görüntüler!

Aksaray Eski Sanayi Mahallesinde bulunan Ramazan A. ve Fatih A.’a ait kereste fabrikasında çıkan yangın, fabrikayı tamamen kullanılamaz hale getirdi. Yangın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yaşanmazken, olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Aksaray Eski Sanayi Mahallesinde

Aksaray’ın Eski Sanayi Mahallesinde yer alan Mimar Sinan Sokak 2044 numarada bulunan Ramazan A. ve Fatih A.’a ait kereste fabrikasında henüz nedeni bilinmeyen bir neden dolayı yangın çıktı. Yangın, kısa sürede tüm fabrikayı sardı.

Alevleri ve yükselen dumanları fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, olay yerine ulaştıktan sonra yangına anında müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışmalarına başladı.

Çevrede bulunan esnaflar da yangına müdahale etmek amacıyla kepçelerle ağaçları taşımaya çalışarak itfaiye ekiplerine destek verdi. Yangın nedeniyle can kaybı yaşanmazken, kereste fabrikası tamamen yanarak kül oldu. Yangının çevreye yayılmasını önlemek için itfaiye ekipleri yoğun bir çaba sarf etti.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili polis ekipleri kapsamlı bir inceleme başlattı.

Avni KURU