Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kaza anı: Yaya son anda kaçtı, faciadan dönüldü!

Aksaray’da kavşakta iki araç

Aksaray’da kavşakta iki araç çarpıştı. Meydana gelen kazada 1 kişi yaralanırken, karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yaya kazadan son anda kaçtı ve facianın kıyısından dönüldü. Kaza anı saniye saniye kameralara böyle yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, Aksaray’ın Hasas Mahallesinde bulunan 41. Caddede meydana geldi. Aksaray merkezden, Hasas mahallesi istikametinde seyreden 68 ABL 857 plakalı M.İ.A (21) idaresindeki araçla, kavşakta karşıdan karşıya geçmeye çalışan 07 AVH 522 plakalı E.Ü. (49) kontrolündeki kiralık araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 07 AVH 522 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 1 yolcu yaralanırken, araçlarda maddi hasar oluştu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar kazayı 112 acil çağrı merkezine bildirirken, olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapılırken, yaralı vatandaş Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazanın ardından olay yerinden geçerken meydana gelen kazaya bakan başka bir sürücü ise, yoldan geçen bir motosikletliye çarptı. Meydana gelen bu kazada ise motosiklet sürücüsü yaralandı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz