Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kayıp çocuk alarmı! 6 yaşındaki Hüseyin her yerde aranıyor!

Aksaray’da Hüseyin Pişkin (6) kayboldu. Valilik önünde ailesinin yanından bir anda uzaklaşan küçük çocuk, polis ve ailesi tarafından her yerde aranıyor.

Aksaray’da Hüseyin Pişkin (6)

Aksaray’da bugün akşam 16:30 saatlerinde Aksaray Valiliği önünde yaşanan olayda 6 yaşındaki Hüseyin Pişkin kayboldu.

Ailesiyle birlikte valilik önüne gelen Hüseyin, bir anda gözden kaybolarak endişe yarattı. Valilik çevresinde kaybolan Hüseyin’i görenlerin polise bilgi vermesi istenirken, polis ekipleri ve ailesi küçük çocuğu bulmak için seferber oldu.

Aile üyeleri, Hüseyin’in en son valilik binasının önünde oynarken görüldüğünü belirtti. Kayıp ihbarının ardından bölgedeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Polis ekipleri, çevredeki parklar, sokaklar ve işyerlerini aramaya devam ediyor. Hüseyin’i gören vatandaşların hemen polise veya 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermeleri istendi.

Küçük çocuğun ailesi ise gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulunarak, “Hüseyin çok hareketli bir çocuk, bir anda kayboldu. Ne olur görenler haber versin,” dedi.

Arama çalışmalarının sürdüğü Aksaray’da polis, vatandaşlardan yardım bekliyor. Hüseyin’in bir an önce sağ salim bulunması için ekipler ve gönüllüler seferber olmuş durumda. Kayıp çocuğun bulunması için her türlü ihtimal değerlendiriliyor.

Fatma Altınok