Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kavga kanlı bitti; 4 yaralı!

Aksaray’ın Şeyh Hamit Mahallesi’nde

Aksaray’ın Şeyh Hamit Mahallesi’nde gerçekleşen kavga, gençler arasında bıçakların konuştuğu bir olaya dönüştü. Yaralanan genç hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aksaray’ın Şeyh Hamit Mahallesi 3306 sokakta meydana gelen olayda, gençler arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklandı 3 kişi darp edildi.

Edinilen bilgilere göre, Yusuf Ç. (16) ve arkadaşı Mesut S. (16), sokakta yürürken önlerini kesen 7 Afgan uyruklu kişi tarafından saldırıya uğradı. Olayı öğrenen diğer gençler Enver Y. (15) ve Oğuzhan T. (19) kavgaya müdahale etmek için olay yerine geldiklerinde, çatışma daha da şiddetlendi.

Kısa sürede büyüyen tartışma sonucunda Afgan uyruklu kişiler tarafından Oğuzhan T. kalçasından bıçaklandı ve yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralı gence ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine nakletti. Sağlık durumu iyi olan genç, tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili 3 şahsı gözaltına aldı ve inceleme başlattı.

Haber: Fatma Altınok