Aksaray’ın Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan bir emlakçı dükkanında dün akşam saatlerinde kanlı bir kavga yaşandı. İddiaya göre, emlakçılık yapan M.A. (44) ile kardeşi B.A. (47) arasında alacak verecek meselesi nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Tartışmanın alevlenmesiyle B.A., yanında bulunan bıçakla kardeşi M.A. ve yeğeni Ş.A.’yı bıçakladı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan M.A. ve Ş.A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli B.A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan B.A., cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Avni Kuru