Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kaçan araçtan uyuşturucu çıktı!

Aksaray’ın Hasas Mahallesi’nde devriye gezen polis ekipleri, şüpheli bir otomobilin peşine düşerek uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Kaçmaya çalışan üç kişi yakalandı.

Aksaray’ın Hasas Mahallesi’nde devriye

Edinilen bilgilere göre olay, Aksaray’ın Hasas Mahallesi’nde devriye görevini sürdüren polis ekipleri, şüpheli hareketlerde bulunan bir otomobili fark etti. Ekipler, sürücüye “dur” ihtarında bulundu ancak sürücü A. D. (22) ihtara uymayarak kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin hızlı ve dikkatli takibi sonucunda kısa sürede yakalanan araç, detaylı bir aramaya tabi tutuldu.

Araçta yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Araçta bulunan sürücü A. D. (22) ve yanındaki H. D. (20) ile A. B. (18) gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan işlemlerin ardından, şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Otomobil ise çekici yardımıyla otoparka çekilerek inceleme altına alındı. Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla devam edeceklerini ve bu tür operasyonların aralıksız sürdürüleceğini belirtti.
Avni KURU