Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kaçakçılık operasyonu: Milyonlarca bandrolsüz makaron ele geçirildi!

Aksaray’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gerçekleşen denetimlerde durdurulan bir tırda 5.250.000 adet Bandrolsüz Boş Makaron ele geçirildi.

Aksaray’da Kaçakçılık ve Organize

Aksaray Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik denetim faaliyetleri devam ediyor.

Edinilen biye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

Bu kapsamda; KOM Şube Müdürlüğü ve Aksaray Adana yolu KOM Uygulama noktasında yapılan uygulamada tespit edilen 1 kamyonda yapılan aramada; 5.250.000 adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından konu ile ilgili Y.M (54) isimli şahsa hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından konuya yönelik yapılan açıklamada, “Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Fatma Altınok