Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kaçakçılığa darbe: 10 akıllı telefon ele geçirildi!

Aksaray’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 10 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi.

Aksaray'da Kaçakçılık ve Organize

Aksaray Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir içerisindeki kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesi amacıyla gerekli çalışmalar yürütülüyor.

Edinilen bilgiye göre,  Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde gümrük kaçağı akıllı telefon ticareti yapan şahıslara yönelik operasyonel çalışma yürütüldü.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda, (10) adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, konu ile ilgili H.P. (22) hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet ve 5809 SKM Elektronik Haberleşme Kanunu suçlarından işlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü  tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” dedi.

Fatma Altınok