Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Jandarmadan uyuşturucu tarlasına baskın: 592 kök kenevir ve kilolarca esrar ele geçirildi!

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda, yasa dışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen bir şahsın evinde 592 kök kenevir bitkisi, 4235 gram kubar esrar ve 50 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde yasa dışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanarak adli mercilere teslim edilmesi amacıyla kapsamlı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Ortaköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Ortaköy İlçesi sınırları içerisinde yasa dışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen T.A. isimli şahsın ikametine operasyon düzenlendi.

Operasyonda, T.A.’nın ikametgahında yapılan aramalarda 592 kök kenevir bitkisi, 4235 gram kubar esrar ve 50 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Şahıs gözaltına alınarak işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. T.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, vatandaşları zehirlemeye çalışan zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarının gece gündüz demeden aralıksız süreceğini vurguladı. Yetkililer, uyuşturucu madde ticareti ve yasa dışı kenevir ekimi ile mücadele konusunda kararlı olduklarını belirterek, halkın desteğiyle bu tür suçlarla mücadeleye devam edeceklerini ifade ettiler.

Ağustos Gerçe