Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine darbe;2 tutuklama

Jandarma ekipleri, bir adreste

Jandarma ekipleri, bir adreste (2) şahsın uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurduğu, imal ve ticaretini yaptığı tespit etmesi üzerine söz konusu olan adrese operasyon düzenledi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini yapan şahıs ve şahısların yakalanması amacıyla kapsamlı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları üzerine, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Merkez İlçe sınırları içerisinde bulunan bir adreste (2) şahsın uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurduğu, imal ve ticaretini yaptığı tespit edildi. Jandarma ekipleri, söz konusu olan adrese düzenlediği operasyon sonucunda (2) şahıs yakalanarak gözaltına aldı.

Şüphelilerin bulunduğu evde Jandarma ekipleri yapığı aramada;  (50) gram metamfetamin, (9) adet psikotrop hap, (4) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (1) adet hassas terazi ele geçirdi. Jandarma ekipleri ele geçirilen malzemelere el koyarak gözaltına alınan şüpheli şahıslar Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Şüpheli şahıslar çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Jandarma ekipleri konuya yönelik yaptığı açıklamada, vatandaşları zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmaların gece gündüz devam ettiğini belirtti.

Haber: Fatma Altınok