Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Jandarmadan sıkı denetim sonrası cezalar yağdı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı,

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, yolcu taşımacılığı yapan araçların karıştığı kazaların azaltılması ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla yoğun bir denetim faaliyetine devam ediyor.

   

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, trafik kazalarını en aza indirmek ve vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için denetim faaliyetlerine hassasiyetle devam ediyor. Bu kapsamda, Trafik Jandarması personeli sivil olarak yolcu taşımacılığı yapan araçlarla seyahat ederek, sürücülerin trafikteki davranışlarını yakından izliyor.

Denetimler sırasında kural ihlali yapan sürücüler, araç içinde bulunan sivil ekipler tarafından tespit edilerek trafik ekiplerine bildiriliyor. Trafik ekipleri, araçları durdurarak sürücülere yapmış oldukları kural ihlalleri hakkında bilgi veriyor ve gerekli idari yaptırımları uyguluyor.

Ayrıca sürücülere ve yolculara emniyet kemeri takmaları ve diğer trafik kurallarına uymaları konusunda bilgilendirmeler yapılıyor.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, trafik kazalarının azaltılması ve vatandaşların güven içinde seyahat etmeleri amacıyla bu tür denetim ve kontrol faaliyetlerine devam edeceklerini belirttiler.

Haber: Fatma Altınok