Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Jandarmadan Sahte Doktora Operasyon! İşte Operasyon Anı!

Aksaray Güzelyurt ilçesinde ruhsatsız

Aksaray Güzelyurt ilçesinde ruhsatsız ve diplomasız diş kliniğinde muayene ve tedavi yaptığı bilgisine ulaşan Jandarma ekipleri düzenlenen operasyon sonucunda şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Aksaray Jandarma Komutanlığı tarafından sorumluluk alanları içerisinde şehrin güvenliğini sağlamak, suç ve suçlulara karşı olan mücadelesi aralıksız devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre,  Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Güzelyurt İlçe jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından istihbari çalışma gerçekleşti. Yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Güzelyurt İlçesi sınırları içerisinde H.A.H. isimli şahsın ruhsatsız diş kliniği olarak kullandığı, diplomasız olarak diş muayene ve tedavi yaptığı bilgisi üzerine ikametine operasyon düzenlendi.

Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda, (18) Adet Ampul Jetokanin (Lokal Anestezi) (8) Adet Protez Yapımında Kullanılan Solüsyon ve Alçı (28) Adet Akrilik, (21) Adet Enjektör, (10) Kutu Örnek Diş, (32) Adet Diş Kalıbı, (1) Adet Seyyar Diş Tedavi Makinesi, (53) Adet Diş Tedavisinde Kullanılan Malzeme ve Alet ele geçirildi.

Jandarma ekipleri şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahsın gerekli adli işlemler başlatıldı.

Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” dedi.

Haber: Fatma Altınok