Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Jandarma’dan gece operasyonu: Tehlikeli eğlenceyi pahalıya ödediler 6 kişi yakalandı!

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı,

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, meskun mahallerde silahla havaya ateş ederek genel güvenliği tehlikeye atan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Son operasyonda, sosyal medyada havaya ateş ettikleri görüntüleri paylaşan 6 kişi yakalandı ve çok sayıda silah ile mühimmat ele geçirildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, düğün, nişan, asker eğlencesi gibi etkinliklerde ve meskun mahallerde silahla havaya ateş ederek genel güvenliği kasten tehlikeye atan şahısların yakalanması için çalışmalarına devam ediyor. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, sosyal medyada havaya ateş ettikleri görüntüleri paylaşan kişilerin yakalanmasına yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin araştırmaları sonucunda, Merkez İlçe mülki sınırları içerisinde meskun mahalde silahla havaya ateş eden ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan 6 kişinin kimlikleri tespit edildi. Eş zamanlı düzenlenen operasyonla bu şahısların adreslerine baskın yapıldı.

Operasyon sonucunda: 7 adet ruhsatsız av tüfeği, 7 adet ruhsatsız tabanca, 40 adet tabanca fişeği, 44 adet av tüfeği fişeği,  2 adet kama ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ele geçirilen malzemelere el konularak, ilgili şahıslar hakkında adli işlemlere başlandığı bildirildi. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, benzeri olayların önlenmesine yönelik çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüreceğini açıkladı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’nın bu kararlı ve azimli çalışmaları, halkın güvenliğini sağlamak ve toplum huzurunu korumak adına büyük önem taşıyor. Bu tür operasyonların devam edeceği ve kanun dışı eylemlere karşı taviz verilmeyeceği belirtildi.

Fatma Altınok