Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Jandarma’dan FETÖ operasyonu: Terör örgütü üyesi yakalandı!

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, yasadışı faaliyetleri önlemek ve kamu düzenini sağlamak amacıyla gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı,

Son operasyonlarından birinde, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Ortaköy’de “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan aranan K.Ç. isimli şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde huzur ve güvenin sağlanması için kararlılıkla çalışmalarına devam ediyor. Son operasyonlarında, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Ortaköy İlçe mülki sınırları içerisinde “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan K.Ç. isimli şahıs tespit edildi.

TEM Şube Müdürlüğü ve Ortaköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uzun süren takip ve istihbarat çalışmalarının ardından şahsa operasyon yaparak gözaltına aldı. Gözaltına alınan K.Ç., yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yetkililer, operasyonun devam eden güvenlik çalışmalarının bir parçası olduğunu belirterek, il genelinde vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamaları için gece gündüz demeden çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini vurguladı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, kamu düzenini bozan her türlü yasadışı faaliyetle mücadelede kararlı olduklarını ve bu doğrultuda operasyonların süreceğini ifade ettiler.

Fatma Altınok