Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Jandarma Operasyonuyla Uyuşturucu ve Silah Kaçakçılarına Darbe!

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının kararlı mücadelesi sonuç verdi! Merkez ilçede gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu ve silah ticareti yapan bir şahıs yakalandı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube ekipleri, şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürüttüğü çalışmalara bir yenisini ekledi.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Merkez ilçe mülki sınırları içerisinde uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah bulundurduğu tespit edilen M.S isimli şahsın adresine operasyon düzenledi.

Merkez ilçe mülki sınırları içerisinde yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah bulundurduğu tespit edilen M.S. adlı bir şahıs, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda, 1 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet otomatik av tüfeği, 17 adet 9 mm tabanca fişeği ve 32 adet uyarıcı hap ele geçirildi. Şüpheli şahıs, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamaları için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Haber: Fatma Altınok