Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Jandarma operasyonu; kilolarca uyuşturucu ve silah ele geçirildi!

Aksaray’da İl Jandarma Komutanlığı’nın yürüttüğü başarılı operasyon sonucu kilolarca uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan E.B. ve S.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray’da İl Jandarma Komutanlığı’nın

 

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Son olarak, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahısların tespit edilmesi üzerine büyük bir operasyon gerçekleştirildi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Kom Şube Müdürlüğü ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, E.B. ve S.Ş. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlendi.

Merkez ilçe mülki sınırları içerisinde bulunan adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucunda, toplamda 1415 gram metamfetamin, 774 gram skunk, 386 gram toz esrar, 21 gram bonzai, 144 adet psikotrop hap, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 2 hassas terazi ve 43 tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan E.B. ve S.Ş., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan zanlılar, cezaevine gönderildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, uyuşturucu madde ile mücadelenin aralıksız devam edeceğini vurgulayarak, “Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışan zehir tacirlerine karşı mücadelemizi gece gündüz demeden sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu. Bu tür operasyonlarla uyuşturucu satıcılarına büyük darbeler vurulmaya devam edileceği kaydedildi.

Uyuşturucu ile mücadelenin, toplumun güvenliği ve sağlığı açısından büyük bir önem taşıdığına dikkat çeken Jandarma ekipleri, vatandaşların da bu konuda duyarlı olmalarını ve şüpheli durumları güvenlik güçlerine bildirmelerini istedi.

Ağustos Gerçe