Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Jandarma Operasyonu ile DEAŞ Terör Örgüt Üyesi Yakalandı!

Aksaray’da Jandarma Komutanlığı ekipleri

Aksaray’da Jandarma Komutanlığı ekipleri icra edilen yol kontrol faaliyeti esnasında DEAŞ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan aranan ve hakkında 1 yıl 6 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı yakaladı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Terör Örgütlerine üye şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Çalışma kapsamında Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, TEM Şube Müdürlüğü ve Alayhanı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ile birlikte Ankara-Niğde otoyolunda yol kontrol faaliyeti gerçekleştirdi.

Yol kontrol faaliyeti sırasında, DEAŞ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan aranan ve hakkında 1 yıl 6 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.S. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.  Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Jandarma Komutanlığı tarafından konuya yönelik yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması ve Terör Örgütlerine üye şahıs veya şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” şeklinde ifade yer aldı.

Haber: Fatma Altınok