Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Jandarma; Aranan 12 Şahsı Yakaladı!

Jandarma Komutanlığı ekipleri aranan

Jandarma Komutanlığı ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirdiği denetim faaliyetleri esnasında çeşitli suçlardan aranan (12) şahıs yakaladı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı 05-12 Şubat 2023 tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik, JASAT ve Asayiş Timleri tarafından devriye ve yol kontrolleri faaliyetleri gerçekleştirdi.

Bu kapsamda, “Nitelikli Konut Dokunulmazlığını İhmal” suçundan aranan ve hakkında “6 yıl 10 ay 26 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.Ç., “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak ve Bulundurmak” suçundan aranan ve hakkında “1 yıl 8 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.B., “Konut Dokunulmazlığını İhlal ve Uyuşturucu Madde Kullanma” suçlarından aranan ve hakkında “4 yıl” kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.G., “Bir Yabancıyı Ülkeye Sokmak” suçundan aranan ve hakkında “3 yıl 9 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.S., “Kasten Yaralama” suçundan aranan ve hakkında “5 yıl 7 ay 15 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.D., “Silahla Tehdit” suçundan aranan ve hakkında “2 yıl 1 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Ç., “Çocuklara ait Müstehcen Yayınları Ülkeye Sokmak, Çoğaltmak ve Satmak” suçundan aranan ve hakkında “2 yıl 1 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.G., “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma” suçundan aranan ve hakkında “12 yıl 8 ay 15 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.H., “Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında “4 yıl 2 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.K. “Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında “1 yıl 8 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.A., “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma” suçundan aranan ve hakkında “5 yıl 6 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ç.K. ve “Sayı ve Nitelik Bakımından Vahim Olan Silah veya Mermileri Satın Alma ve Taşıma” suçundan aranan ve hakkında “4 yıl 2 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.D. isimli şahıs olmak üzere toplam (12) şahıs yakalanarak gözaltına teslim edildi.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslar Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Şahıslar çıkardıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Jandarma Komutanlığı konuya yönelik yaptığı açıklamasında, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” dedi.

Haber: Fatma Altınok