Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İl Asayiş toplantısı gerçekleştirildi

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında İl Asayiş toplantısı gerçekleştirildi. Aksaray Valisi Kumbuzoğlu makamında gerçekleşen toplantıya; Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve Aksaray İ Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer katılım gösterdi.

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İl Asayiş toplantısında, Aksaray ilinde yürütülen asayiş faaliyetleri hakkında görüşmeler yaparak Vali Kumbuzoğlu’na Aksaray ilinde suç ve suçlulara yönelik yapılan icra faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Aksaray’da asayiş çalışmalarla vatandaşların huzur ve güvenli bir şekilde yaşamalarına devam etmelerini adına asayiş birimlerinin gece gündüz yürüttüğü faaliyetlerle suç ve suçlularla mücadele edilmeye devam ediyor.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen trafik denetimlerinde yaşanan sorunlara yönelik bilgiler veren Emniyet Müdürü Kolcu, trafik kurallarını ihlal eden, abartı egzoz, yüksek ses müzikle araç kullanan sürücülere yönelik yapılan yaptırımlar hakkında görüşme yapıldı.

Jandarma Komutanı Bayer, Aksaray merkez ve ilçelerinde yürütülen çalışmalar hakkında jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonel çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Vali Kumbuzoğlu, Aksaray’da suç oranlarının en aza indirilmesi adına kararlar aldı.

Haber: Fatma Altınok