Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da huzur operasyonu; Çok sayıda uyuşturucu ve silah ele geçirildi!

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri,

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, huzur ve güvenliğin sağlanması adına çalışma başlattı. Bu kapsamda çok sayıda konut, iş yeri denetlendi. (2.789) şahsın UYAP/GBT sorgulaması yapılmasının ardından 2 şüpheli şahıstan uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 aşamalı huzur güven uygulaması kapsamında çalışma gerçekleştirdi.

Bu kapsamda 48 ekip, 128 personelin katılımıyla 5 aranan şahsın yakalanmasına yönelik ikamet,  6 sabit yol uygulaması, 39 farklı cadde, meydan, park ve bahçe, 11 metruk bina, 29 umuma açık iş yeri denetlemesi gerçekleşti.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamalarda; (2.789) şahsın UYAP/GBT sorgulaması yapılarak, (12) aranan şahıs, (1) yoklama kaçağı şüpheli yakalandı. (2) şüpheli şahıstan; (13,79) gram sentetik kannobinoid (bonzai), (3) gram metamfetamin, (2) adet ruhsatsız tabanca ile 21 adet fişek ele geçirildi.

Ayrıca, (318) adet araç ve sürücüsü denetlenmiş, kusuru görülen (74) araca idari para cezası uygulanmış olup (4) araç trafikten men edilerek  (1) şahsın ehliyetine geçici olarak el konuldu.

Aksaray Emniyeti tarafından yapılan açıklamada ise; “Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” şeklinde ifade yer aldı.

Haber: Fatma Altınok