Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da genç sürücü ceza makbuzunu kameralara gülümseyerek aldı!

Aksaray’ın Sağlık Köyü’nde, çevredeki

Aksaray’ın Sağlık Köyü’nde, çevredeki vatandaşlar tarafından bir sürücü abartılı egzoz kullanımı nedeniyle çevre rahatsızlık vermekten dolayı şikâyet edildi. Şikâyet edilen genç sürücü İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde yakalandı.

Edinilen bilgilere göre Olay; dün akşam gece yarısı meydana geldi. Sağlık Köyü’nden Aksaray’a gelmekte olan T.Y.A. (25) isimli genç sürücü, çevredeki vatandaşlar tarafından şikâyet edildi. Plakasının bildirilmesi üzerine, Plaka Tanıma Sistemine (PTS) kaydedilen aracın şehir merkezine doğru giriş yaptığı bildirildi.

Kısa süre içerisinde şehir merkezinde aracı bularak durduran Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, sürücüyü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirdikten sonra abartılı egzoz kullanmaktan dolayı 6 bin 439 TL para cezası kesti.

Bu sırada bölgede bulunan gazetecilere gülümseyen genç sürücü, cezanın kesilmesinin ardından polis ekiplerine de gülümseyerek “hayırlı olsun” ifadesini kullandı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken genç sürücünün aracı trafikten men edildi.

Ağustos Gerçe