Edinilen bilgilere göre olay, Aksaray Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan Sanayi Mahallesi E-90 Karayolu üzerindeki ATM’lerde yaşandı. Oğlunun da içinde bulunduğu aracı ATM önüne park eden sürücü, kısa süreliğine araçtan inerek para çekmeye gitti. Ancak bu sırada kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, çevredeki vatandaşların ifadelerine göre plakasız kırmızı bir otomobille olay yerine geldi.
Şüpheliler, aracın içindeki küçük çocuğu dışarı çıkardıktan sonra otomobili gasp ederek hızla olay yerinden uzaklaştı. Olayı fark eden ve büyük bir şok yaşayan baba, çevreden yardım istedi.
İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, araç sahibinin ifadesine başvurdu. Olay yeri çevresinde güvenlik kameraları incelenmeye alınırken, kaçan şahısların yakalanması için geniş çaplı bir arama başlatıldı.
Polis, kırmızı renkli ve plakasız bir araçla olay yerine gelen zanlıların kimliklerini belirlemek amacıyla bölgedeki MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Hakan Hidayet Deniz