Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da feci kaza; Kızlarının düğününden dönen aile kaza yaptı; 1ölü 4 yaralı!

Aksaray’da meydana gelen trafik

Aksaray’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, dört kişi yaralandı. Şarampole yuvarlanan araçta bulunanlar, kızlarının düğünden dönüş yolunda trajik bir kaza yaşadı.

Olay; Ankara Niğde otoyolu Acıgöl ilçesi yakınlarında meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre; Aksaray’da Niğde-Ankara Otoyolu Acıgöl ilçesi yakınlarında gerçekleşen trafik kazası büyük üzüntüye yol açtı. 06 BL 1578 plakalı otomobil, sürücüsü Fetih Eroğlu direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı ve takla attı.

Kazada araçta bulunan beş kişiden biri hayatını kaybederken, dört kişi de yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden kişinin kızının düğününden dönen annesi Sayinur Deniz(61) olduğu belirtildi.
Aracın sürücüsü Fetih Eroğlu ile eşi Müceste Eroğlu, Ümmügülsüm Yılmaz Keleş ve Nezaket Yılmaz yaralandı. Kazayı gören çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık, Ortaköy itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla çevre ilçe hastanelerine nakledildi.

Yaralılardan Sayinur Deniz, Gülağaç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı sırada yolda hayatını kaybettiği bildirilirken, diğer yaralılar ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatırken,yaşamını yitiren Sayinur Deniz’in kızı Elifin Osmaniye’de düğün merasiminden Ankara’daki evlerine dönüş yolunda meydana geldiği bildirildi.Haber; Fatma Altınok