Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Feci Kaza: Kamyonet ile Otomobil Paramparça Oldu! 2 yaralı!

Aksaray – Konya karayolu

Aksaray – Konya karayolu Eşmekaya Kavşağında meydana gelen kazada, bir kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu araçlar hurdaya dönerken, iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza; Konya’dan Aksaray yönüne seyreden C.E. (27) idaresindeki 42 DSN 51 plakalı otomobilin, tali yoldan çıktığı iddia edilen A.K. (24) yönetimindeki 07 BJK 138 plakalı kamyonet ile çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da hurdaya dönerken, otomobil kaldırıma çıkarak durabildi.

Diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen 112 Acil Yardım ekipleri, yaralı sürücülere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Polis ve jandarma ekipleri, başka bir kazanın yaşanmaması için çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Yaralı sürücüler, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili jandarma tarafından başlatılan inceleme sürerken, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili tahkikat başlattı.

Fatma Altınok