Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da ev sahibi ve kiracı arasında yangın sonrası kavga büyüyor

Aksaray’ın Paşacık Mahallesi’nde kiracının çocuklarının çıkardığı yangın nedeniyle ev sahibi ve kiracı arasından yaşanan gerginlik devam ediyor.

Aksaray’ın Paşacık Mahallesi’nde kiracının

18 Haziran 2024 Salı günü, Paşacık Mahallesi 1623. Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın giriş katında oturan Aysel A.’nın (40) 5, 7 ve 14 yaşlarındaki üç çocuğu, çakmakla oynarken yangın çıkardı. Yangın, diğer dairelerde oturan sakinlerin durumu polis ve itfaiyeye bildirmesiyle kontrol altına alındı.

Yangın sonrası, ev sahibi Seyhan Dağ (67) ve yakınları ile kiracı Aysel A. arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışma büyüyerek arbedeye dönüştü ve polis ekipleri biber gazı kullanarak olaya müdahale etti.

Gerginlik Devam Ediyor

Bu akşam saatlerinde aynı adreste, ev sahibi Seyhan Dağ ve yakınları, kiracı Aysel A.’ya tekrar tepki göstererek evden çıkmalarını istedi. Tartışma sırasında karşılıklı tehditler savruldu ve yeniden arbede yaşandı. Polis ekipleri, takviye kuvvet çağırarak olaya müdahale etti.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, ev sahibi ve kiracılar arasındaki gerginlik, yangının neden olduğu maddi ve manevi zararlar nedeniyle daha da tırmandı. Polis, olay yerinde bulunan ev sahibi, kiracı ve görgü tanıklarını ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldüler.

Mahalle sakinleri, olayların bir an önce sona ermesini ve taraflar arasında uzlaşma sağlanmasını umut ediyor.

Avni KURU

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, yasa
Sıradaki Haber Jandarmadan kaçış yok; Aksaray’da kenevir tarlasına baskın!