Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da genç kadın intihar edeceğim dedi: Sokak sokak polisi peşinden koşturdu!

Aksaray’da, eşinin kendisinden ayrılma

Aksaray’da, eşinin kendisinden ayrılma isteği üzerine bunalıma giren genç kadın intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Kadın, intihardan vazgeçip polisten kaçmaya başladı. Polis, telefonla iletişim kurarak kadını Aksaray sokaklarında bulmaya çalıştı.

Aksaray’da bugün akşam saatlerinde yaşanan olay, büyük bir paniğe sebep oldu. Genç bir kadın, eşinin kendisinden ayrılmak istemesi üzerine bunalıma girdi ve intihar girişiminde bulunacağını belirtti. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine hızla polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Kadın, gelen ekiplerin müdahalesi ile intihar etmekten vazgeçti ancak bu sefer de polisten kaçmaya başladı. Aksaray’ın sokaklarında yaşanan kovalamaca adeta nefes kesti. Polis ekipleri, kadının yerini belirleyebilmek için zaman zaman telefonla iletişim kurdu. Her seferinde farklı adresler belirten kadın, polisten kaçmaya devam etti.

Polis ekipleri, genç kadının hayatını kurtarmak ve güvenliğini sağlamak adına yoğun bir çaba harcadı. Kadının ruh sağlığının tehlikede olduğu ve acil yardım alması gerektiği belirtilirken kadın polis ekipleri tarafından Coğlaki mahallesi Atatürk bulvarı üzerinde gözaltına aldı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan genç kadın ekiplerce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine götürülerek olayla ilgili inceleme başlattı.

Avni KURU