Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da engelli kız çocuğu kayboldu

Aksaray’ın Eskil İlçesi’nde AFAD,

Aksaray’ın Eskil İlçesi’nde AFAD, UMKE, Jandarma ve Sağlık Ekipleri İşbirliğiyle Merve D., 4 saat süren başarılı çalışma sonunda bulundu.

Olay; Aksaray’ın Eskil İlçesi’ne bağlı Güneşli köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aksaray’ın Eskil İlçesi’ne bağlı Güneşli köyünde yaşayan 15 yaşındaki engelli kız çocuğu Merve D., ailesinin ihbarı üzerine kaybolduğu bildirildi. Olayın bildirilmesiyle birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen çağrı üzerine harekete geçen ekipler, koordineli bir şekilde çalışarak Merve D.’yi 4 saat içinde sağ ve sağlıklı bir şekilde bulup ailesine teslim etti.

Olayın bildirilmesi üzerine, Aksaray AFAD, Umke, Jandarma ve sağlık ekipleri, hızlı bir şekilde Güneşli köyüne hareket etti. Ekipler, yoğun bir arama ve kurtarma çalışması yürüterek çevredeki bölgeleri titizlikle taradılar. AFAD, UMKE, Jandarma ve 112 Sağlık ekiplerinin koordineli çalışması sayesinde engelli kız çocuğunun bulunma süresi kısalırken, sağlık ekipleri de destek vererek aileye moral sağladı.

4 saat süren yoğun aramaların sonucunda, Merve D., köyün yakınlarında sağ ve sağlıklı bir şekilde bulundu. Ailesine kavuşmanın sevincini yaşayan Merve D.’nin mutluluğu gözlerinden okunurken ailesi, tüm ekiplere teşekkür etti. AFAD, UMKE, Jandarma ve sağlık ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi, aileye umut ışığı olarak sevinçle sonuçlandı.
Çocuklarına kavuşan aile mutluluklarını ve sevincini Aksaray AFAD, UMKE, Jandarma ve sağlık ekiplerine teşekkür ederek gösterdi.

Haber: Avni Kuru