Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da düğün konvoyu alt geçiti trafiğe kapattı

Kılıçarslan mahallesi’nde alt geçit

Kılıçarslan mahallesi’nde alt geçit işgal edildi, sürücüler bu kadarıda olmaz diyerek tepki gösterdi.

Aksaray’da bugün saat 19:13 civarında Kılıçarslan Mahallesi’nde bulunan Atatürk Bulvarı üzerinde yaşanan olay, bir düğün konvoyunun yol trafiğini 10 dakika boyunca felç etmesine neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, düğün konvoyu, 40 metrelik yol üzerindeki alt geçitte trafiği altüst etti. Konvoyda bulunan araçlar, çift sıra park ederek trafiği kapatırken, sürücüler araçlarından inerek alt geçitte yolun ortasında oynamaya başladı.

Trafik akışının kesilmesi sonucunda, bölgedeki araçlar yaklaşık olarak 10 dakika süreyle duraklamak zorunda kaldı. Olayın ardından konvoyun hareket etmesiyle yol yeniden trafiğe açıldı. Sürücüler, konvoyun sevinç ve mutluluk anlarını yaşamasını anlayışla karşılasalar da, trafiği altüst etmenin gereksiz olduğunu belirterek tepkilerini dile getirdi.

Bölgedeki vatandaşlar, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için yetkililerden önlem alınmasını talep etti. Trafik akışının düzenli ve kesintisiz olması için gerekli önlemlerin alınmasının önemli olduğuna vurgu yaptılar.

Aksaray Kılıçarslan Mahallesi’nde yaşanan bu olay, trafiğin düzenlenmesi ve toplumsal duyarlılığın artırılması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi. Haber;Avni Kuru