Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da döviz bürosunda ilginç olay: Çalışan, fazla para verdiği müşterileri sosyal medyada arıyor!

Aksaray’daki döviz bürosunda bir

Aksaray’daki döviz bürosunda bir çalışanın sosyal medya üzerinden paylaştığı güvenlik kamera görüntüleri, fazla para aldığı iddiasıyla aradığı müşterileri bulmasına yardımcı olmaya çalıştığını ortaya koydu.

 

Aksaray merkezde bir döviz bürosunda, çalışan tarafından yapılan bir hata nedeniyle fazla para verilen müşteriler sosyal medya üzerinden aranıyor. Döviz bürosu çalışanı, bu hatayı fark ettikten sonra müşterileri bulmak için güvenlik kamera görüntülerini paylaştı.

Aksaray’da bir döviz bürosunda meydana gelen olayda, bir çalışan döviz alım işlemi sırasında yanlışlıkla fazla para verdiğini fark etti. Durumu düzeltmek amacıyla, sosyal medya hesaplarından güvenlik kamera görüntülerini paylaşarak fazla para verdiği kişilere ulaşmaya çalıştı.

Döviz bürosunun sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerde, hatanın yaşandığı anlar ve fazla para verilen müşterilerin yüzleri net bir şekilde görülüyor. Çalışan, “Bir hata yaptım, lütfen yardımcı olur musunuz?” şeklinde çağrıda bulunarak, bu kişileri döviz bürosuna davet etti. Ayrıca, tanıyan kişilerin de destek vermesini isteyen çalışan, “Lütfen yardımcı olun” diyerek sosyal medyada duyuru yaptı.

Fatma Altınok