Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ölümle burun buruna geldi

Konya-Aksaray yolunda yaşanan kaza sonucu tır devrilerek yan yattı. Kazada bir kişi yaralandı.

Konya-Aksaray yolunda yaşanan kaza

Aksaray, Eşmekaya mevkiinde meydana gelen trafik kazasında tır sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, yaralıyı hastaneye kaldırdı. Jandarma, olası kazaları önlemek için bölgede güvenlik önlemleri aldı.

Edinilen bilgilere göre sabahın erken saatlerinde Konya-Aksaray istikametinde, Eşmekaya mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir tır devrildi. Tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak yan yatan tır, çevrede paniğe neden oldu. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri ve jandarma, ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralının ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tırın dorsesi boşaltılarak trafik güvenliği sağlanmaya çalışıldı. Jandarma, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı.

Kazanın ardından bölgede trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlanırken, yetkililer sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Avni KURU