Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da dev operasyon: Silah, para, altın ve uyuşturucu stokları ele geçirildi!

Aksaray Merkezli “Narkoçelik-41” Operasyonunda çok sayıda silah, altın, para ve uyuşturucu ele geçirildi.

Aksaray Merkezli “Narkoçelik-41” Operasyonunda

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen “Narkoçelik-41” operasyonunda gözaltına alınan 159 şüpheliden 20’si, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda Aksaray İl Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü geniş kapsamlı soruşturma, “suç işlemek için örgüt kurma, üye olma ve yönetme”, “uyuşturucu ticareti” ve “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” suçlarını kapsıyor. Operasyon, Aksaray merkezli olmak üzere 17 ilde düzenlendi.

Gözaltına alınan 159 şüpheliden 116’sı Aksaray’da, 43’ü ise diğer illerde bulunuyor. Emniyet güçleri tarafından yapılan ev, işyeri ve üst aramalarında, çok sayıda silah, nakit para, ziynet eşyası ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Adliyeye sevk edilen 20 zanlının sağlık kontrolü yapıldıktan sonra Aksaray Adliyesi’ne götürüldüğü bildirildi. Diğer şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtiliyor.

Yetkililer, soruşturmanın derinlemesine sürdüğünü ve olayla bağlantılı tüm şüphelilerin tespit edilerek adalet önüne çıkarılacağını ifade etti.

Hakan Hidayet DENİZ