Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da damat kayınpeder çatışmasında katil kim? Babamı, kocamı?

Aksaray’da damat kayınpeder silahlı çatışma olayında baba olay yerinde tek tek olayı anlattı!

Aksaray’da damat kayınpeder silahlı

 

Aksaray’da geçtiğimiz günlerde damat ve kayınpeder arasında yaşanan silahlı çatışma olayında genç bir kadın hayatını kaybetti. O olayda önemli bir gelişme yaşandı. Cumhuriyet Başsavcılığı bugün olay yerine Kayınpeder M.A. getirerek olay yerinde incelemede bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz günlerde; Fadimana Ok (26), eşi R. O.(28) ve babası M.A. (42) arasında yaşanan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Çıkan çatışmada Fadimana Ok hayatını kaybederken, eşi Recep O. ve babası M.A. yaralandı.

Olay, Aksaray’ın Fatih Mahallesi 4163. Sokakta meydana geldi. İddialara göre; Fadimana Ok’un bir hafta önce eşiyle yaşadığı tartışma sonucu baba evine dönmesi üzerine, eşi Recep O. (28) kayınpederinin evinin önüne gitti. Ancak, baba M.A. ve kızı Fadimana Ok ile damat Recep arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve taraflar silahlarına başvurdu. Buradaki başlayan çatışmada, kurşun Fadimana Ok’a isabet etti ve genç kadın hayatını kaybetti.

Aksaray’da ses getiren bu olayla ilgili bugün önemli bir gelişme yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olay yerinde Kayınpeder (baba) M.A.’yı getirerek olay yerinde inceleme yaptı. Polis olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri aldı. Şimdi gözler Fadimana Ok’un katil zanlısı kim sorusuna çevrildi. Baba M.A. mı yoksa kocası R.O. mu tüm bu sorular yapılan incelemeler sonucu ortaya çıkacak.

Ağustos GERÇE